Sök
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Kopplingssats VAG

  En VAG kopplingssats (Clutch kit) är utformad för att uppgradera eller ersätta komponenterna i kopplingssystemet på bilar från Volkswagen Group (VAG), som inkluderar märken som Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Kopplingssatsen innehåller ett antal viktiga delar som samverkar för att säkerställa en smidig och effektiv kraftöverföring mellan motorn och växlarna.
  Kopplingssatsen kan innehålla en kopplingsskiva, kopplingstryckplatta och frigöringslager, som är nödvändiga för att bibehålla korrekt kopplingsfunktion. Satsen kan också innehålla ett svänghjul, antingen ett dubbelmassesvänghjul eller ett enmassasvänghjul, som arbetar med kopplingen för att minska motorns vibrationer och buller.
  Dubbelmassasvänghjul är mer avancerade och hjälper till att minska vibrationerna ännu mer, medan enmassasvänghjul är enklare och lättare.

  Sortering

  Koblingssæt - VAG 1.9 TDI / 2.0 TDI / 1.8T

  Koblingssæt med svinghjul, med skruesæt, med koblingsskive, med koblingstrykplade, uden centraludrykker, Ombygning fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul
  €342,53 inkl moms

  Koblingssæt - VAG 2.0 TDI - Enkeltmasse

  Ombygning fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul, med koblingstrykplade, med svinghjul, med koblingsskive, med udrykkerleje
  €380,05 inkl moms

  Koblingssæt - VAG Audi A4 / VW Passat 1.9 & 2.0 TDi 6 Speed

  Passer til VW / Audi / Seat and Skoda 4 Cyl 6 Speed Vehicles
  €428,29 inkl moms