Sök
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Växellådupphängning

  Ett transmissionsfäste är en viktig komponent i ett fordons drivlina, utformad för att stödja och stabilisera transmissionen och förhindra oönskade rörelser och vibrationer under körning. Vid trimning av en bil kan valet av rätt växellådsupphängning ha en betydande inverkan på bilens komfort.
  När du köper ett växellådsfäste för trimning är det viktigt att ta hänsyn till material och design på fästet. Högpresterande transmissionsfästen är vanligtvis gjorda av mer robusta material, såsom polyuretan eller aluminium, och är designade för att motstå de ökade påfrestningar och krafter som är förknippade med trimning.
  Dessutom måste du vara uppmärksam på kompatibiliteten mellan växellådans fjädring och den specifika modellen och årsmodellen på bilen. Detta säkerställer en korrekt passform och funktionalitet. Ett bra val av växellådsupphängning kan förbättra bilens köregenskaper.

  Sortering

  Växellådsfästen BMW E30 E36 E46 E92 E82

  1.00121.05-0155
  Setet innehåller ett par växellådsfästen. Materialet de tillverkades av förlänger avsevärt deras livslängd jämfört med originalprodukterna.
  €50,30 inkl moms