Sök
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Filterbox

  En universell filterbox i en bil är en komponent som används för att hysa och skydda luftfiltret. Luftfiltrets primära funktion är att rena luften innan den når motorens insugningssystem, och därmed förhindra att damm, smuts och andra skadliga partiklar kommer in i motorn.

  Skydd av motorn: Luftfiltret i filterboxen fångar partiklar som damm, smuts, pollen och andra föroreningar, vilket förhindrar dem från att komma in i motorn. Detta skyddar motorns inre delar mot slitage och skador.

  Förbättrad motorprestanda: Genom att säkerställa att endast ren luft når motorn kan luftfiltret hjälpa till att upprätthålla en optimal luft-bränsleblandning. Detta förbättrar förbränningsprocessen, vilket kan resultera i bättre bränsleeffektivitet och motorprestanda.

  Förlängning av motorns livslängd: Genom att hålla skadliga partiklar ute ur motorn minskar luftfiltret risken för att dessa partiklar orsakar skador på motorns komponenter, vilket kan förlänga motorns livslängd.

  Mångsidighet och anpassning: Eftersom det är en universell filterbox är den designad för att passa ett brett utbud av fordon, vilket gör den till ett praktiskt val för bilägare som vill ha en enkel och flexibel lösning för att skydda sin motor.

  Universella filterboxar kommer ofta i olika storlekar och former för att passa olika motorutrymmen och luftfiltersystem, vilket gör dem till en flexibel lösning för många bilmodeller. De kan vara tillverkade av olika material, som plast eller metall, beroende på tillverkaren och den specifika designen.

  I vissa fall kan en universell filterbox också vara designad för att förbättra luftflödet och därmed potentiellt förbättra motorprestandan genom att minska luftmotståndet jämfört med det ursprungliga filterhuset.

  Sortering
  Visa per sida

  3" Stängd inloppsats - Luftintagsrör

  1.00308.01-MP-A22B
  Inloppslåda med flexslang.
  €93,82 inkl moms

  KN Style luftfilter - kall luftintag - silver

  1.00114.02-SØLV
  70mm. ingång
  €93,82 inkl moms €53,08 inkl moms

  3" Sugslang - Luftintagsrör

  1.00114.06-MP-AI905bk
  Böj slang för sug eller kylning av bromsar.
  €13,40 inkl moms

  K&N Filtersystem - VAG TSI / TFSI - 57s-9500

  57S-9500
  1.2 / 1.4 / 1.8 / 2.0 TSI / TFSI
  €234,55 inkl moms