Sök
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Intercooler

  Billig intercooler - Köp intercooler i hög kvalitet

  Nedan hittar du olika typer av intercooler, vi har universal intercooler som kan användas till alla bilar och används vid alla typer av motorsporter. Om du väljer en universal intercooler kan du se deras mått under respektive beskrivning. Kvaliteten på dessa intercoolers är i topp och kyleffekten är också riktigt bra. Du hittar också intercoolerset som ofta är direkt för montering. De är ett enkelt och billigt sätt att få extra effekt ur sin bil. Kontakta oss via e-post om du har några frågor eller vill köpa någon av dessa intercooler.

  Silikonslangar till intercooler

  Om du använder silikonslangar, övergångar, böjar eller bara slangar har vi det också. Kom också ihåg att köpa rostfria klämmor och rostfria rör för montering av intercooler.
  Du hittar slangar här: Silikonslangar till båt, bil & motorsport

  Kylning av laddningslufttemperaturen

  När luft komprimeras - utvecklas värme. Ju mer tryck, desto mer värme utvecklas. Därför är radiatorribbor monterade på bilverkstäders kompressorer/cylindrar. Värmen utvecklas också när du monterar en turbo eller kompressor på din motor. Värme överförs även från turboladdarens turbinhus över i trycksidan. I mycket extrema fall kan temperaturen enda upp till cirka 145 ° C. Vid hög insugningstemperatur får du mindre effekt ur din motor, motorn får lättare att baktända vilket kan skada din motor om ingen givare är monterad för att undvika detta.
  Varm insugningsluft fyller också mycket mer än kall luft, vilket innebär att inte mycket luft kan komma in i cylindern som om luften var kall. = Mindre effekt.

  Du har två alternativ för att lösa problemet med den höga insugningstemperaturen. Du kan montera en intercooler i bra storlek, som det nu är plats för i bilen. Du kan också montera vatteninsprutning vilket är ett mycket effektivt sätt att lösa problemet om du inte har plats för en stor intercooler. - Naturligtvis kan du också kombinera båda och få extra effekt ur det.

  En intercooler kan ha en verkningsgrad på upp till omkring 69%. Om du till exempel har en insugningstemperatur på 50 grader kan du minska den till omkring 14 grader. Detta beror mycket på utetemperaturen och lufthastigheten genom interkoolern.

   

  Kolla in vårt stora urval av delar i vår kylkategori.

  Sortering
  Visa per sida

  Intercooler 3 "Super Bar och tallrik

  1.00307.03-IC02
  Här är en intercooler med super folw som kan svalna upp till 500 hk. Interkylaren kräver lite utrymme att placera framför kylaren. Måtten på denna intercooler är H: 300 L: 630 B: 76 - 500 hk.
  €174,23 inkl moms

  Intercooler piping kit 2.5" - Black

  L1H-ICK250BK
  €140,73 inkl moms

  Intercooler piping kit 3" - Black

  L1V-ICK300BK
  €147,43 inkl moms

  Intercooler - Golf 4

  1.00305.00-MP-ICC035
  Intercooler för Golf 4 1.8T. Mycket enkel montering och effektiv kylning. Upp till 280 hk.
  €160,30 inkl moms €134,03 inkl moms
  Filters Close