Sök
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Om oss

  Qualitec.eu - Ett biltrimningsföretag med stolthet

  Qualitec.eu är ett företag som ägs av Anders Amby. Jag är mycket stolt över mitt företag där jag har drivit denna webbshop med trimningsutrustning och bildelar sedan februari 2012. Det har blivit ett riktigt solitt företag och jag fokuserar enormt på: kundtjänst, hög kvalitet på alla produkter och låga priser.

  Se video och bilder på:
  Instagram
  Facebook

  Jag har sysslat mycket med:

  Trimning av bilar, allt från montering av turbo, kompressor och programmerbar motorstyrning
  Tillverkning av specialdelar
  Ta fram trimningsdelar för kunders räkning

  Varför välja Qualitec.eu?

  Jag har arbetat på heltid med biltrimning sedan 2006 och har en stor förståelse för motortrimning, tillverkning av allt, turbosats, kompressorsats med CNC-maskinbearbetade beslag, motorstyrning och elektronik. Med andra ord, jag har förståelse för allt jag gör. Om du har ett projekt som jag tycker inte är hållbart, tackar jag nej, jag tar bara hand om det jag tycker är intressant och därmed får du alltid en färdig produkt i toppklass.

  Galleri - Här hittar du en länk med ett litet urval av projekt som Qualitec.eu har skapat.

   

  Kundtjänst och kvalitet i toppklass!

  Jag lägger mycket stor tonvikt på kundtjänst och därför kan jag i skrivande stund presentera en Trustpilot-poäng på hela 9,7 - vilket gör Qualitec.eu högst i kategorin bilutrustning och tillbehör. Jag vill inte missnöjda kunder! Om du har några problem är du alltid välkommen att kontakta oss!

  Jag är alltid tacksam när jag får en beställning och alla som har beställt från mig - härmed ett tack till alla tidigare och framtida kunder.

  Anders Amby
  Herningvej 95 - 6950 Ringkøbing - Denmark

  Anders Amby - tack